Objednajte sa ONLINE

Trápi vás bolesť kostí, svalov či šliach a hľadáte efektívne riešenie? Vyskúšajte Hilterapiu®. Táto inovatívna terapeutická metóda, využívajúca vysokú intenzitu laserových HILT impulzov (HILT® = High Intensity Laser Therapy), dokáže preniknúť do hlbokých vrstiev svalov a kostí bez toho, aby poškodila povrchovú vrstvu kože. To umožňuje účinne liečiť aj tie najhlbšie a chronické lézie.

Hilterapia® aktivuje biologické signály, ktoré podporujú hojenie a regeneráciu tkanív. Tento proces nielenže znižuje zápaly, ale tiež posilňuje tkanivá, uvoľňuje svaly a dlhodobo odstraňuje bolesť. Vďaka tomu dochádza k lepšej mikrocirkulácii a lymfatickému odvodneniu, čo výrazne prispieva k úľave od bolesti.

 Prečo zvoliť Hilterapiu®?

  1. Efektívna liečba bolesti: Hilterapia® ponúka rišenie pre širokú škálu bolestivých stavov, ako sú bolesti chrbta, krčnej chrbtice, burzitída, periartritída či artróza. Už po niekoľkých aplikáciách zaznamenáte výraznú úľavu od bolesti.
  2. Rýchla rehabilitácia: Táto terapia je ideálna pre urýchlenie rehabilitácie po operáciách alebo úrazoch. Pomáha obnoviť normálne motorické funkcie a zlepšiť celkovú kvalitu života.
  3. Podpora športovcov: Profesionálni športovci, ako sú futbalisti či tenisti, využívajú Hilterapiu® na rýchle zotavenie z úrazov a zápalov šliach. Táto metóda umožňuje návrat do plnej kondície v čo najkratšom čase.

Ako Hilterapia® funguje?

Hilterapia® využíva laserové impulzy, ktoré sa zameriavajú na hlboké tkanivá bez tepelného poškodenia povrchových vrstiev. To umožňuje bezpečné a účinné terapeutické zákroky. Laserový prístroj používaný v Hilterapii® dosahuje extrémne vysoké intenzity, ktoré nemožno dosiahnuť inými technikami, a tým poskytuje jedinečné terapeutické účinky až do hĺbky 8 cm.

Pri akých ochoreniach je Hilterapia® vhodná?

Hilterapia® je určená na liečbu najhlbších ochorení svalovo-kostrového aparátu. Je preto ideálna na zvládnutie artrózy a všetkých bolestivých zápalových ochorení, ktoré postihujú kolená, ramená, boky, členky, chrbticu, lakte a ruky. Konkrétne môžeme uviesť napríklad tieto diagnózy:

  • Ramená: Syndróm rotátorovej manžety, artróza, tendosynovitída.
  • Lakte: Epikondylitída, burzitída, golfový a tenisový lakeť.
  • Zápästie: Syndróm karpálneho tunela, tendinitída, artróza.
  • Chrbtica: Cervikalgia, dorsalgia, lumbago.
  • Boky a Kolená: Koxartróza, trochanterická entezopatia, meniskopatia.

Pri liečbe bolestivých ochorení sa odporúča 10 aplikácií pre dosiahnutie najlepšieho efektu liečby. Intraartikulárne ochorenia vyžadujú aspoň 15 aplikácií.

Hilterapia® ponúka holistický prístup k liečbe, zameraný na celú postihnutú oblasť. Terapia nielenže zmierňuje zápaly a bolesti, ale taktiež podporuje regeneráciu a zlepšuje celkovú funkčnosť kĺbov a svalov. Pokiaľ hľadáte efektívne riešenie pre vaše zdravotné problémy, Hilterapia® je správnou voľbou.

Pozrite si výhodné balíky a cenník Hilterapie® v MEDANTE

Ambulancie

Výber vyšetrenia a voľného termínu vo vybraných ambulanciách

Vyberte si vyšetrenie a jeden z voľných termínov a objednajte sa.

1.Vstupné fyzioterapeutické vyšetrenie - Bc. Nikoleta HavlíkováSVaLZ pracovisko fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie
Najbližší voľný termín: 09.09.2024 o 08:30

Ak máte záujem o metódu cvičenia DNS objednajte sa k Nikolete.

1.Vstupné fyzioterapeutické vyšetrenie - Mgr. Kristián FülöpSVaLZ pracovisko fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie
Najbližší voľný termín: 10.09.2024 o 10:45

Ak máte záujem o metódu cvičenia SM objednajte sa ku Kristiánovi.

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024