Objednajte sa ONLINE

V poliklinike celostnej medicíny MEDANTE vnímame človeka ako komplexnú entitu, ktorá zahŕňa nielen fyzický stav, ale aj osobnostné charakteristiky, životný štýl, vplyv stresu, stravu, životné prostredie a mentálne zdravie. Komplexná zdravotná starostlivosť u nás zahŕňa aj starostlivosť o zdravé zuby (dentálnu hygienu).

Prečo je dentálna hygiena dôležitá?


Pravidelná dentálna hygiena je pre zdravé zuby nevyhnutná. Počas zubnej hygieny sa odstraňuje škodlivý povlak (tzv. biofilm) zo zubov a ďasien, čím sa predchádza ochoreniu ďasien (parodontitíde) a zubnému kazu, ktoré sú dnes podľa WHO považované za bežné civilizačné ochorenia.

Orálny biofilm spôsobuje ochorenia dutiny ústnej, ale nie len to. Klinické štúdie preukázali, že môže mať za následok diabetes, srdcovo cievne ochorenia ako aj iné civilizačné ochorenia. Okrem toho sa biofilm postupne mineralizuje na zubný kameň, ktorý poškodzuje postupne celý závesný aparát zuba a ten sa časom začne kývať, čo môže viesť k jeho strate.

Zubná hygiena sa odporúča absolvovať minimálne 2x ročne a to nielen u dospelých, ale aj u detí.

Akciová ponuka - Dentálna hygiena

Inovatívne riešenia pre zdravé zuby

V MEDANTE používame inovatívny GBT (GUIDED BIOFILM THERAPY) protokol, ktorý kombinuje profesionálnu dentálnu hygienu a domácu starostlivosť o chrup. Využívame aj najmodernejšie prístrojové vybavenie ako je AIRFLOW PROPHYLAXIS MASTER. Dentálna hygiena je tak bezbolestná a nepoškodzuje zubnú sklovinu alebo implantáty. Je bezpečná pre všetky vekové kategórie ako aj pre ortodontických pacientov.

Objednajte sa na dentálnu hygienu ešte dnes

Nepodceňujte dôležitosť dentálnej hygieny pre zachovanie zdravia ústnej dutiny a krásny úsmev. Objednajte sa ešte dnes a užívajte si zdravé, profesionálne vyčistené a žiarivo biele zuby bez bolesti. Našim cieľom je pomôcť zlepšiť vaše zdravie všetkými dostupnými prostriedkami v rámci jedného zdravotníckeho zariadenia. Sledujte preto naše ďalšie tipy a rady pre starostlivosť o vaše ústne zdravie na našom blogu a neváhajte sa s nami kedykoľvek spojiť s akýmkoľvek dotazom. Ďakujeme vám za dôveru a tešíme sa na stretnutie s vami v poliklinike celostného zdravia MEDANTE.

Akciová ponuka - Dentálna hygiena

Ambulancie

Výber vyšetrenia a voľného termínu vo vybraných ambulanciách

Vyberte si vyšetrenie a jeden z voľných termínov a objednajte sa.

1.Vstupné stomatologické vyšetrenieStomatologická ambulancia - MDDr. Tsatsral Batsaikhan
Najbližší voľný termín: 22.10.2024 o 07:30

Vstupné stomatologické vyšetrenie vrátane RTG vyšetrenia chrupu

1.AKCIA! 2x profesionálna dentálna hygiena pre dospelýchDentálna hygiena - Dagmar Kováčová
Najbližší voľný termín: 24.10.2024 o 08:00

Objednajte si prvý termín, na druhý Vás objedná naša dentálna hygienička. 

AKCIA! 2x dentálna hygiena za rok.
X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024