Objednajte sa ONLINE

Ste spokojní s farbou svojich zubov, alebo by ste radi mali ešte bielejší a krásny úsmev? 
Pokiaľ túžite mať žiarivo biele zuby, máme pre vás skvelé riešenie - bielenie zubov pomocou inovatívnej metódy BlancOne od talianskej firmy s viac ako 20 ročnou tradíciou.

V čom je bielenie zubov pomocou metódy BlancOne jedinečné?

Bielenie zubov pomocou metódy BlancOne je rýchle, efektívne a neprináša nepríjemné bolesti či citlivosť, ktorú mnoho ľudí spája s tradičnými metódami bielenia. Môžete si zvoliť variantu CLIK - neinvazívnú procedúru, ktorá trvá iba 10 minút. Počas tejto krátkej doby môžete dosiahnuť zlepšenie o 4-5 odtieňov bielej! To znamená, že sa môžete tešiť na okamžité výsledky a žiarivý biely úsmev, ktorý vás očarí. Pokiaľ túžite po ešte intenzívnejšom a trvalejšom bielení, môžete zvážiť variant TOUCH. Táto pokročilá verzia systému BlancOne ponúka hlbšie a trvalejšie profesionálne bielenie zubov trvajúce 45 minút bez toho, aby spôsobovala bolesť alebo citlivosť. Vďaka inovatívnej technológii BlancOne sa môžete tešiť na dlhodobo biele zuby.

Akciová ponuka - Balík Krásny úsmev

Moderné technológie pre biele zuby

Firma BlancOne využíva modernú technológiu (oxidačné pôsobenie molekúl peroxidu a súčasnú aktiváciu katalytického pôsobenia vitamínu D a K za vzniku iónov Ca a P a zosilnenia toku nanočastíc hydroxyapatitu), ktorá kombinuje bieliací účinok s ochranným, reštrukturačným a desenzibilizačným pôsobením na sklovinu. Nemusíte sa obávať bolesti či nepríjemných pocitov – bielenie zubov pomocou BlancOne je bezpečné, efektívne a prináša skvelé výsledky. Pokiaľ túžite po žiarivo bielom úsmeve, neváhajte a vyskúšajte metódu BlancOne. 

Našim cieľom je pomôcť zlepšiť Vaše zdravie všetkými dostupnými prostriedkami v rámci jedného zdravotníckeho zariadenia. Sledujte preto naše ďalšie tipy a rady pre starostlivosť o vaše ústne zdravie na našom blogu a neváhajte sa s nami kedykoľvek spojiť s akýmkoľvek dotazom. Tešíme sa na stretnutie v poliklinike celostného zdravia MEDANTE.

Akciová ponuka - Balík Krásny úsmev

Ambulancie

Výber vyšetrenia a voľného termínu vo vybraných ambulanciách

Vyberte si vyšetrenie a jeden z voľných termínov a objednajte sa.

1.Vstupné stomatologické vyšetrenieStomatologická ambulancia - MDDr. Tsatsral Batsaikhan
Najbližší voľný termín: 10.09.2024 o 07:30

Vstupné stomatologické vyšetrenie vrátane RTG vyšetrenia chrupu

1.AKCIA! 2x profesionálna dentálna hygiena pre dospelýchDentálna hygiena - Dagmar Kováčová
Najbližší voľný termín: 30.09.2024 o 12:00

Objednajte si prvý termín, na druhý Vás objedná naša dentálna hygienička. 

AKCIA! 2x dentálna hygiena za rok.
X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024